Verdere Informatie

Uw interieur is onze zorg.

Den Hertog meubel en interieurbouw richt zich zowel op de particuliere,zakelijke en tandartsen markt. Met een meubel of een interieur van Den Hertog bent u verzekerd van duurzame en originele kwaliteitsproducten. Graag informeren wij u vrijblijvend over de vele mogelijkheden.

Particuliere klanten.

Voor de particuliere klant biedt Den Hertog ambachtelijke kwaliteit op maat. Doordat wij niet gebonden zijn aan vaste collecties kan alles volledig naar wens worden vervaardigd. Wij leggen ons vooral toe op maatmeubelen, apple meubels voor uw imac of macbook, keukens, dressoir, inloopkasten, kastwanden, boekenkasten, tv meubels, tafels of een complete inrichting.

Bedrijfsmatige klanten.

Behalve op de particuliere markt richt Den Hertog Meubel en Interieurbouw zich ook op bedrijfsmatige klanten. Ook hier blinkt ons bedrijf uit in onderscheidende en creatieve ontwerpen en staat maatwerk voor kasten, balies, werkbladen of het gehele interieur van uw bedrijf of tandarts praktijk centraal.

Hoe gaan wij te werk.

In een eerste gesprek met u welke wij het liefst maken bij ons op het bedrijf zodat wij u alles kunnen laten zien waarover wij met u praten gaan wij kijken wat u precies in gedachten heeft. Door onze ervaring van meer dan 30 jaar kunnen wij goed achterhalen wat u precies in gedachten heeft voor het te maken meubel, waarbij wij aan de hand van diverse materialen u kunnen helpen met een juiste keuze voor het meubel. Na dit eerste gesprek maken wij voor u een offerte die aansluit op de wensen die wij met u besproken hebben. Na een akkoord van u op de offerte komen wij bij u inmeten en laten u gelijk weten waneer het meubel in onze planning geplaatst is, ook maken wij voor u een 3d tekening zodat u kunt zien hoe het meubel zal komen te staan in de ruimte. Mocht u op deze tekening nog aanpassingen wensen dan kan dit altijd waarna wij nog een definitieve tekening voor u maken.  Het meubel word voor u in productie genomen voor de afgesproken datum en hierna  u in overleg met u geplaatst bij u thuis.

Offertes.

Aan de hand van de specifieke wensen van de klant worden offertes vrijblijvend gemaakt.

Vakmanschap in Maatwerk

Curved TV meubel


The Untouchable


Download de brochure